VIS OS VILJEN – SÅ VISER VI VEJEN.

 

Dansk Supermarked Group er den største spiller på det danske marked indenfor detailhandel og fødevarer, men succesen kommer ikke af sig selv. Vores succes afhænger nemlig meget af vores medarbejdere. Når vi søger elever til føtex, Bilka og Netto, er det derfor for at uddanne de dygtigste medarbejdere og ledere til fremtiden – intet mindre kan gøre det.

Vi søger dig, der vil arbejde for bedre indkøbsmuligheder. Dig, der er klar til at møde kunderne helt tæt på. Dig, der vil uddannes ude i virkeligheden og lære af de bedste, så du udvikler dig hver dag. Dig, der vil være en del af holdet og lære alt det, som de andre skal læse sig til. Vis os viljen – så viser vi vejen.

Få en #dansksuperuddannelse

I Dansk Supermarked Group vil vi have de dygtigste elever i dansk detailhandel, og det får vi kun ved at tilbyde Danmarks bedste elevuddannelse.

Vi forventer engagement, ambitioner, drive, holdånd og godt humør af dig. Men vi lover at give dig en af Danmarks absolut bedste elevuddannelser til gengæld. Du bliver uddannet i en international virksomhed med gode karrieremuligheder indenfor detailhandel både i Danmark og i udlandet. Dansk Supermarked Group giver dig dermed fantastiske forudsætninger og et solidt springbræt for din fremtidige karriere.

Vidste du, at 4 ud af 10 varehuschefer i føtex er tidligere elever – læs mere om dine muligheder her.

Se interviews med nuværende elever

0
Medlemmer i vores talentdatabase
0
Nye elever hvert år
0
Følgere på Facebook

Se video

Få et indblik i hverdagen, som elev, i Bilka.

play-button

Følg med i vores hverdag på Snapchat

@dsguddannelse

Dansk supermarked elev snapchat

Oplev vores uddannelser

Klik på den uddannelse du vil læse mere om

Trainee

Salgselev

Bager

Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Gourmetslagter

Se ledige stillinger